Formularz kontaktowy
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Osoba do Kontaktu


Nazwisko

Podaj swoje nazwisko
Firma

Podaj nazwę firmy
Ulica

Podaj nazwę ulicy
Telefon *

Podaj numer telefonu
Imię

Podaj swoje imię
Email *

Podaj email
Kod

Podaj kod pocztowy
 
Miasto

Podaj nazwę miasta
Fax

Podaj numer fax
Wiadomość

Napisz treść wiadomosci

OBOWIĄZEK INFORMACYJNY
1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest REMONDIS Electrorecycling Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Zawodzie 18, 02 - 981 Warszawa, NIP: 6312289539, REGON: 276730380.
2. Administrator w celu należytej ochrony danych osobowych powołał Inspektora Ochrony Danych, z którym można się skontaktować pod adresem e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
3. Dane osobowe będą przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na pytanie Użytkownika skierowanego za pośrednictwem formularza kontaktowego (art. 9 ust. 2 lit. a r.o.d.o.).
4. Dane osobowe nie będą przekazywane innym podmiotom z wyjątkiem tych, które są uprawnione do ich uzyskania na podstawie przepisów obowiązującego prawa.
5. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny dla wykonania usługi, a po tym okresie dla celów i przez okres oraz w zakresie wymaganym przez przepisy prawa lub dla zabezpieczenia ewentualnych roszczeń.
6. Ma Pani/Pan prawo do:
a) dostępu do treści swoich danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania,
b) przenoszenia danych,
c) wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
d) wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
7. Ma Pani/Pan prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w dowolnym momencie, jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody na przetwarzanie danych.
8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne dla udzielenia odpowiedzi na pytanie Użytkownika.

Niniejszym oświadczam, iż wysyłając pytanie wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu realizacji zapytania/zgłoszenia. Wyrażenie tej zgody jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji celu, w którym została udzielona.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





© 2017 REMONDIS Electrorecycling Sp. z o.o.